Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

[Vídeo] Patinada de Toni Cantó en comparar els incidents de Washington amb “Rodear el Congreso”

Una periodista deixa en ridícul el portaveu de Ciudadanos a València recordant-li que Podemos ni tan sols existia el 2012

Redacció
Redacció 09/01/2021
El candidat de Ciutadans a la Generalitat Valenciana, Toni Cantó, durant un acte electoral per a les eleccions al Congrés del 28-A a Alacant, el 20 d'abril del 2019. Pla mig. (Horitzontal)

Ciudadanos segueix en la seva línia per escampar odi, sigui a la regió que sigui. Toni Cantó, el portaveu dels taronges a València, ha intentat tergiversar la delicada situació que va viure el capitoli de Washington als EUA, amb un assalt de seguidors de Trump, i l’ha comparat directament amb la manifestació que es va produir l’any 2012, on es va rodejar el Congrés dels Diputats a Madrid. Segons Cantó, els assaltants del capitoli “són els mateixos que els de Podemos quan van rodejar el Congrés”. Una periodista del programa on estava sent entrevistat Cantó, Alicia Gutiérrez, va saber treure els colors a Cantó, i no tan sols això, sinó que el va deixar en ridícul, i l’expressió de Cantó després de la pífia ha corregut a les xarxes socials.

“Vostè està comparant el que va passar al Capitoli amb el ‘Rodea el Congreso’? Amb quin? Amb el del 2012, quan no existia Podemos, o amb el del març d’aquest any quan la Jusapol, recolzada per Cs i Vox, també es va presentar al Congreso?”, li ha etzibat la periodista. Cantó, atònit, ha fet el que un bon diputat de Cs faria: escridassar-la i fugir d’estudi. El més curiós és que després, el portaveu valencià, va compartir aquesta mateixa declaració a Twitter, però va retallar el moment en el qual quedava completament en ridícul.