Edició 2038

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 23 de febrer del 2024
Edició 2038

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 23 de febrer del 2024

[Vídeo] Ovació de l’estadi de l’USAP a Puigdemont

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont ha saludat i s’ha fotografiat amb diverses persones entre crits de ‘President’ a la graderia durant la mitja part del partit de rugbi al que ha assistit aquest divendres a l’estadi Aimée Giral de la USAP a Perpinyà.

Alguns dels assistents, amb ‘estelades’, han començat a cantar ‘Els Segadors’ poc abans que comencés la segona part del partit, que Puigdemont ha seguit des de la graderia al costat de l’eurodiputat Toni Comín –amb una bufanda de l’USAP, com l’expresident– i al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

Publicitat

En algunes de les graderies de l’afició de l’USAP s’han vist cartells de l’ANC amb estelades, a més d’una bandera amb els rostres de l’expresident de l’ANC Jordi Sánchez i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i el missatge ‘Llibertat presos polítics’.

Et pot interessar  Puigdemont, sobre la seva candidatura a la presidència del Consell de la República: "Davant d’un context de confrontació i repressió, hem d’anar per feina"
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut