Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

[Vídeo] Octuvre imita el programa “Crims” per tractar casos d’agressions lingüístiques

|

- Publicitat -

La plataforma Octuvre ha tornat a reinventar la seva manera de denunciar les injustícies al voltant dels Països Catalans, ja sigui destapant entramats corruptes com visibilitzant casos que afecten la llengua. En aquest últim apartat, el mitjà impulsat per Marta Sibina i Albano-Dante Fachín ha encetat un programa que pretén donar veu a casos de discriminació dels catalanoparlants. En el primer episodi han tractat diversos casos i han desgranat els passos que van seguir els afectats per denunciar-ho. També compten amb convidats experts en la matèria com professors.

Publicitat

Però la clau de volta de tot plegat és la presentació: Octuvre ha agafat com a referència el programa Crims, i a tall d’homenatge, tracta aquests casos de discriminació com si es tractessin dels crims que narra el popular programa de Carles Porta. Així, Sibina porta la veu conductora de tot plegat, i els experts que hi apareixen ho fan com si fossin els testimonis dels casos esmentats. L’espai deixa constància de les seves pretensions: “prendre consciència i plantar cara”.

Et pot interessar  VÍDEO | Octuvre treu els draps bruts del despatx Cuatrecasas i la "màfia juridicoeconòmica" de la qual forma part
Publicitat

Més notícies

Opinió