Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras: “Catalunya no paga impostos per subvencionar els luxes del rei lladre fugat, posat pel dictador”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha tornat a instar el govern espanyol a pagar “ja” els 1.600 MEUR del fons extraordinari covid a la Generalitat. En una roda de premsa telemàtica, Nogueras també ha reclamat aquest dimecres a l’Estat altres mesures per a les persones autònomes, com ara que en suspengui la quota si estan afectades per les restriccions, així com un nou sistema de cotitzacions en un termini de sis mesos. D’altra banda, la dirigent de JxCat també ha afirmat que els 52.000 euros que paga la ciutadania de Catalunya en impostos no son per “subvencionar els luxes de la Casa Reial” ni del seu “rei lladre fugat, posat pel dictador”.

Nogueras també ha destacat que Junts va aconseguir aquest fons covid “sense blanquejar el govern socialista”, en una crítica indirecta a ERC.

Publicitat

La dirigent de Junts ja va exigir al govern espanyol, el 27 de novembre, que pagués els 1.600 MEUR que el seu partit “ha aconseguit per a Catalunya”, en referència a l’esmena de JxCat per complementar el sistema sanitari de les comunitats autònomes, i que va tirar endavant amb els vots de tots els partits menys el PSOE, Unides Podem i el PNB.

Catalunya, però, no rebrà aquesta quantia perquè el ministeri d’Hisenda ja ha dit que l’invalidarà per un defecte de forma.


 

Et pot interessar  Puigdemont diu que les crítiques de Junqueras en campanya s'han de "relativitzar" i allarga la mà a ERC després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut