Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras avisa Pedro Sánchez: “Espanya no va bé. Fa massa temps que tot penja d’un fil”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congreso, Míriam Nogueras, ha avisat el president del Gobierno, Pedro Sánchez, que “la debilitat del PP i de Casado no el fa més fort”. “Espanya no va bé” i “fa massa temps que tot penja d’un fil”, ha dit aquest dimecres durant la sessió de control a la cambra baixa. Nogueras ha contraposat Catalunya amb Espanya, ha defensat la independència i ha criticat que el govern espanyol està “malgastant” en l’aplicació de les mesures per a la recuperació econòmica. Sánchez ha respost que la societat catalana “vol superar el trauma de 2017, restablir la convivència i apostar per la concòrdia”. El cap de l’executiu ha lamentat que Junts estigui en la línia de “confrontar”.

“La societat catalana no els segueix en aquesta línia” i “Espanya necessita estabilitat i recuperació econòmica i això és el que donarem en aquests dos anys que queden de legislatura”, ha dit. Sánchez ha demanat a Nogueras que “respecti a la resta d’espanyols”.

Publicitat

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut