Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Marlaska es creu la seva mentida: “Practiquem una política migratòria de respecte escrupolós als Drets Humans”

|

- Publicitat -

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, s’ha espolsat la responsabilitat per la massacre a la tanca de Melilla assegurant que el Gobierno duu a terme una política migratòria “de respecte escrupolós als Drets Humans”. Una afirmació que omet descaradament la dura realitat que es viu a les fronteres.

Per sort, hi ha veus que desmenteixen el relat creat pels dirigents. La premi Nobel sahrauí Aminatou Haidar va ser contundent amb el president espanyol: “Es mofa de totes les convencions internacionals relatives als drets humans i demostra activament la seva obstinació a fer costat al règim dictatorial, al règim de la violació de la legalitat internacional i drets humans al Marroc”.

Publicitat

Tanmateix, el responsable d’Interior s’ha excusat dient que el procés migratori “és complex” i que l’executiu espanyol està “lluitant contra les màfies”, reproduint el discurs del president espanyol, Pedro Sánchez i que casualment comparteixen els de Vox. “Dir-ne cinisme és quedar-se molt curt”, ha piulat Josep Rull.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut