Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] La desinformació d’Antena 3, al descobert: Utilitzen imatges d’una explosió a la Xina per parlar d’Ucraïna

|

- Publicitat -

El rigor d’una de les televisions privades espanyoles més vistes ha estat tirat per terra després que Antena 3 hagi jugat amb un fet tan greu com una guerra que ha començat el president Putin de Rússia contra Ucraïna. El periodista i activista en contra de la desinformació digital, Julián Macías, ha destapat el joc brut de la cadena privada per desinformar sobre la guerra. En un vídeo compartit pel periodista, es pot veure com el telenotícies d’Antena 3, que és el més vist d’Espanya, parla dels bombardejos de Rússia a Ucraïna acompanyant-ho amb imatges d’una explosió que hi va haver a Tianjin, a la Xina, l’any 2015.

Publicitat

Però això no es queda aquí, Macías també ha revelat que unes hores abans, al programa més vist del matí, presentat per Susanna Griso, s’havien utilitzat imatges d’un videojoc mentre la presentadora explica com els avions bombardejaven Ucraïna. En un fil a Twitter, Macías ha vinculat aquest espectacle lamentable amb el fet que darrere d’aquesta televisió hi hagués personatges representants de l’unionisme i el feixisme més ranci com ara Paco Marhuenda, o el director d’EsDiario, que el van condemnar fa poc per una agressió física.

Et pot interessar  Zelenski avisa que Ucraïna s'haurà de retirar "a petits passos" sense l'ajuda militar dels Estats Units
Publicitat

Opinió

Minut a Minut