Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] La cap de la campanya de propaganda ‘España Global’ compara l’1-O amb una violació

En una entrevista a la cadena britànica Sky News

|

- Publicitat -

La Secretària d’Estat de la campanya de propaganda del ministeri d’Exteriors ‘España Global’, Irene Lozano, ha comparat en una entrevista a la cadena britànica Sky News el referèndum de l’1-O amb una violació. El periodista, atònit davant les declaracions de Lozano, ha repreguntat a la secretària d’Estat si estava comparant una votació amb una violació i Lozano ho ha reafirmat.

“Els independentistes no tenien permís per a fer-ho, com qui no té permís per practicar sexe”, ha reiterat l’exdiputada del PSOE i UPyD en una entrevista al programa d’actualitat ‘World Wride’. La campanya, ideada per defensar l'”Espanya real” com un estat democràtic i just, no ha arribat amb bon peu a la cadena de Londres, després que el Ministeri es de gasti més d’un milió d’euros públics. Lozano ha acabat d’aixafar la reputació de l’Estat seguint el camí de les pifiades del ministre d’Exteriors, Josep Borrell.

Publicitat

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut