Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

VÍDEO | Junqueras assegura tenir “tota la confiança” en Rufián

|

- Publicitat -

Oriol Junqueras ha reiterat que manté “tota la confiança” en el portaveu republicà al Congreso, Gabriel Rufián tot i l’avassallament crítiques per les declaracions de Rufián on va titllar a Carles Puigdemont de “tarat” per proclamar la independència.

Ho ha deixat palès en una entrevista a TV Mataró, on ha remarcat que “tots els candidats d’ERC en qualsevol de les eleccions tenen tota la confiança” de la formació. És més, Junqueras s’ha mostrat molt orgullós de Rufián “perquè sap rectificar” i al seu parer, de manera “molt clara”.

Publicitat

Després de l’entrevista Junqueras ha pres part de l’acte de presentació de Pim Camprubí com a cap de llista del partit a l’Ajuntament de Mataró, on ha defensat les polítiques industrials i educatives que ERC està duent a terme al capdavant del Govern i on ha animat els membres de la formació local a sumar-se a l’objectiu d’aconseguir “grans majories” per poder tirar endavant projectes “ingents” com la independència de Catalunya.Projectes pels quals, ha recordat: “alguns hem sacrificat el millor que teníem, com la nostra llibertat. No volem renunciar a aquests objectius, volem fer realitat la república i la independència. Amb les millors eines servirem millor a la gent. I per fer-ho necessitem construir majories el més àmplies possibles”.

Et pot interessar  Puigdemont retreu a Aragonès que "ha malbaratat la majoria independentista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut