Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

[Vídeo] Rufián torna a fer-la bona insinuant que Puigdemont va ser un “tarat” per declarar la independència

|

- Publicitat -

El diputat d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián, és com una bomba de rellotgeria, i en qualsevol moment pot fer esclatar pels aires qualsevol intent de reprendre bones relacions entre els principals partits independentistes.

En una entrevista al Planta Baixa de TV3, Rufián responia una pregunta assegurant que “dir que no l’has cagat algun cop a la xarxa és mentir”, a priori una bona resposta si no fos per la complementació que n’ha fet. “Dir que per un tuit meu es va proclamar la independència és de tarat. En tot cas, tarat és qui la va proclamar, no qui fa un tuit”, ha etzibat, i a partir d’aquí s’han encès totes les alarmes. Bona part de l’independentisme ha saltat a les xarxes contra Rufián per insinuar que Puigdemont era un tarat per haver proclamat la independència, fins i tot molta gent del seu mateix partit, com el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Publicitat

Només una mica més tard, Rufián ha volgut aclarir les seves polèmiques declaracions a través d’una piulada on diu que “parlava del mantra espanyolista que diu des de fa 5 anys que la independència de Catalunya es va proclamar per un tuit. La idea que va passar per un tuit i no per la voluntat del poble és absurda. Sento si no m’he sabut explicar”. Però el mal ja estava fet, i el desgavell independentista torna a ser clar, el mateix dia que també s’ha permès que s’ampliï el percentatge de castellà a l’escola.

Et pot interessar  Puigdemont retreu a Aragonès que "ha malbaratat la majoria independentista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut