Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Emotiva rebuda de Jordi Turull al parc de la Linera de Parets del Vallès després de l’indult

|

- Publicitat -

Centenars de persones han rebut Jordi Turull al parc de la Linera de Parets del Vallès aquest dimecres a la tarda, poques hores després que l’exconseller de Presidència hagi sortit de la presó de Lledoners un cop ell i els altres vuit líders polítics i líders de la societat civil independentistes han estat indultats pel Gobierno. Turull ha passat 1.220 dies a la presó i l’indult que se li ha concedit li perdona la pena de presó sempre i quan no torni a cometre cap delicte durant sis anys. Turull i la seva dona, Blanca Bragulat, han estat rebuts al parc amb l’aplaudiment dels assistents i una pancarta on es podia llegir ‘Bentornat a casa, Jordi’. Entre els assistents hi havia l’exconsellera de Presidència, Meritxell Budó.

Com ja ha fet a la sortida de Lledoners, Turull ha reiterat davant dels seus veïns de Parets que el seu compromís polític no és ni parcial, ni reversible ni condicionat, a diferència de l’indult que li han atorgat.

Publicitat

Et pot interessar  Turull desmenteix Asens i diu que Junts no es fa “gens responsable” de les "especulacions" sobre un acord per l’amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut