Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

[Vídeo] Emotiva rebuda de Jordi Turull al parc de la Linera de Parets del Vallès després de l’indult

El represaliat reitera que el seu compromís no és ni parcial, ni reversible ni condicionat

Agències 23/06/2021
Pla mitjà de Jordi Turull durant els parlaments a les portes de Lledoners. Imatge del 23 de juny del 2021. (Horitzontal)

Centenars de persones han rebut Jordi Turull al parc de la Linera de Parets del Vallès aquest dimecres a la tarda, poques hores després que l’exconseller de Presidència hagi sortit de la presó de Lledoners un cop ell i els altres vuit líders polítics i líders de la societat civil independentistes han estat indultats pel Gobierno. Turull ha passat 1.220 dies a la presó i l’indult que se li ha concedit li perdona la pena de presó sempre i quan no torni a cometre cap delicte durant sis anys. Turull i la seva dona, Blanca Bragulat, han estat rebuts al parc amb l’aplaudiment dels assistents i una pancarta on es podia llegir ‘Bentornat a casa, Jordi’. Entre els assistents hi havia l’exconsellera de Presidència, Meritxell Budó.

Com ja ha fet a la sortida de Lledoners, Turull ha reiterat davant dels seus veïns de Parets que el seu compromís polític no és ni parcial, ni reversible ni condicionat, a diferència de l’indult que li han atorgat.