Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Els manifestants de la UAB fan retrocedir els Mossos defensors del feixisme

|

- Publicitat -

La Universitat Autònoma de Barcelona torna a demostrar el seu compromís ferm amb l’oposició del feixisme. En aquest cas, agents dels Mossos han carregat per aturar la manifestació en contra de l’associació ‘S’ha acabat!’.

Aquesta entitat, que diu ser “constitucionalista” ha abanderat la lluita en contra de la llengua catalana, l’espanyolisme, i no ha tingut cap problema per simpatitzar amb moviments ultradretans. S’ha Acabat, a més va mostrar-se orgullosa d’estar sota el mantell protector de Ciudadanos, amb qui “podrien tenir” vinculacions.

Publicitat

La manifestació contrària a ‘S’ha acabat!’ s’ha aplegat a la Plaça Cívica de la UAB per protestar, però ha topat amb els Mossos, que amb voluntat de reprimir, s’han presentat per carregar i aturar aquesta manifestació.

Cal recordar que S’ha acabat en unes declaracions que no han estat les més democràtiques que ha fet, van instar a què en les properes manifestacions hi hagués “mà dura”, ja que l’anterior manifestació antifeixista va trencar la seva carpa i en van culpar al rector, a qui van acusar d’haver-se inhibit.

Com que la manifestació d’avui ha estat multitudinària, els agents no han pogut aturar-la i han retrocedit cames ajudeu-me, mentre es feien clams antifeixistes. S’ha Acabat no ha tardat a publicar a les xarxes socials, que en una universitat catalana, els estudiants catalans, no permeten que es facin discursos catalanofòbics.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut