Dimarts, 18 de gener de 2022 - Edició 1272
La República

Arrimadas rep amb honors S’ha Acabat al Congreso i mostra la seva “gratitud” amb l’associació

La presidenta de Ciudadanos ha transmès el seu agraïment amb S’ha Acabat, l’associació estudiantil amb qui mantenen unes òbvies complicitats

Redacció 29/10/2021
Ciudadanos i representats de S'ha Acabat en una reunió al Congreso

Inés Arrimadas, la presidenta Ciudadanos, s’ha reunit “al màxim nivell” amb l’associació estudiantil “S’ha Acabat” a qui ha considerat “els joves més valents que tenim a Catalunya i a Espanya”.

Arrimadas ha afirmat que l’objectiu d’aquesta associació és la “d’afrontar-se al totalitarisme separatista”. Aquestes afirmacions són molt esclaridores, ja que han mostrat que l’associació i el partit polític sorprenentment tenen moltes similituds.

La presidenta de Ciudadanos ha rebut amb tots els honors l’associació i els ha mostrat la seva “gratitud”. Certament, hi ha una curiosa relació entre associació i partit polític, ja que comparteixen el “constitucionalisme”, el to crispat contra l’independentisme i el discurs victimista que dona a entendre que les institucions estan en contra del seu projecte polític.

Aquest agraïment d’Arrimadas felicita l’associació per la feina feta, que podria haver ajudat el discurs de Ciudadanos. Arrimadas ha expressat que “se senten molt representats per S’ha Acabat en l’àmbit universitari”. És possible, per tant, que Ciudadanos hagués participat d’alguna manera en la creació de l’associació, atès que casualment tenen moltes similituds en el to i realment aquesta entitat li ha anat com anell al dit al partit taronja.

Inés Arrimadas, Edmundo Bal, Begoña Villacís i Juan Ignacio López Bas han declarat orgullosament amb els dos representants de l’entitat escenificant unes òbvies complicitats.