Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] El gran discurs de Toni Comín que alliçona el feixisme de l’Eurocambra

|

- Publicitat -

El xoc entre la dreta i l’independentisme a l’Eurocambra ha culminat amb un alliçonador discurs de Toni Comín que, un cop més, destapa les vergonyes estratègiques de l’unionisme per desprestigiar l’independentisme.

En la seva intervenció, Comín ha titllat de “notícia falsa” les acusacions pels suposats vincles de l’independentisme català amb Putin. “Alguns aprofiten les morts per legitimar la seva obsessió contra Catalunya. És immoral”, ha afirmat l’eurodiputat de Junts, que ha subratllat que “en el conflicte entre Catalunya i Espanya és la dreta la que representa la cultura política autoritària que avui encarna Putin”. A més, Comín també ha recordat que va ser la Comissió Europea qui va admetre, en una resposta escrita, que el suposat informe europeu en el qual es basen les fake news no existeix.

Publicitat

“Putin és un bon alumne de Franco perquè a Espanya també està plena de fosses comunes des de fa 90 anys i qui no vol tallar amb aquest franquisme són els aliats del grup popular europeu, el PP i Vox”, ha etzibat Comín abans que des del Parlament Europeu li tallessin el so del micròfon.

Et pot interessar  Independentistes i socialistes defensen la llei d'amnistia a l'Eurocambra i remarquen l'aval de la comissió de Venècia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut