Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

VÍDEO | El fiasco ‘d’Espejo Público’ davant la informació sobre “la manca de gel” a les peixateries

|

- Publicitat -

En les darreres setmanes la manca de gel està sent un tema recurrent, ja l’extrema calor viscuda arreu de la Península ha creat una demanda més gran de glaçons de la que estava prevista.

Per reflectir-ho, el programa ‘d’Espejo Público’va decidir enviar una reportera a una peixateria de Màlaga i així conèixer de quina manera estaven afrontant aquesta situació. A més, també volia saber si els preus del peix havien augmentat a causa de l’escassetat de gel.

Publicitat

La reportera abans de donar pas al testimoni del peixater Antonio confirmava: “De moment a les peixateries que hem visitat el preu del peix no ha pujat malgrat que a principis d’any els van apujar el preu dels sacs de gel”. Tot i això, li va sortir el tret per la culata, ja que va rebre una resposta que no esperava i va quedar totalment en evidència: “Els glaçons no sabem per què no els treballem. Però no temem per l’escassetat d’escates. Tenen de sobres”, li va explicar el peixater.

Seguidament, la reportera va agrair la veu de l’Antonio i va continuar dient: “Ja veuen aquí al Mercat del Carme hi ha tranquil·litat per una possible escassetat del gel”, concloïa. Malgrat les declaracions del testimoni, aquest cridava l’atenció, ja que es podia llegir un cartell on es llegia: “Falta gel” i, per tant, quedava reflectida una contradicció que crida a l’alarmisme.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut