Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] El delirant relat d’una periodista d’OKDiario sobre la detenció Puigdemont

|

- Publicitat -

El relat de l’Espanya més casposa per intentar justificar que la justícia italiana no entregués Puigdemont després de ser detingut es converteix cada cop en històries més inventades, fruit de la ràbia que l’unionisme i l’extrema dreta tenen al president legítim i a les seves victòries judicials a l’exili.

Un dels exemples més recents són els arguments d’una redactora d’OKDiario, Teresa Gómez, que en una intervenció a la cadena DTV, assegura que “si haguessin detingut Puigdemont a Milà o a Roma, sens dubte ens l’haurien entregat” i creu que el problema de tot plegat és que “Sardenya és una zona considerada independentista, on els jutges no són tan professionals com en altres llocs d’Itàlia”. El més greu d’aquest delirant relat, és que Gómez deixa clar que aquesta informació li han donat fonts judicials, fet que si és cert torna a deixar en evidència una justícia espanyola que fa ús de la repressió contra l’independentisme sempre que pot.

Publicitat

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut