Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

[Vídeo] El cinisme desmesurat d’Iceta davant la violència de l’exèrcit a Ceuta: “Veig a uns soldats salvant nens”

La xarxa esclata contra el ministre de Política Territorial espanyol mostrant-li els cops de porra de membres de l’exèrcit a les persones de la frontera de Ceuta

Redacció 19/05/2021
l'Exèrcit, desplegat a la platja de Ceuta per retornar els immigrants

Miquel Iceta cada dia puja un graó a l’escala de patriota espanyol. En una rèplica a la diputada de la CUP, Mireia Vehí, durant un ple del Congreso, el flamant ministre espanyol li ha etzibat “fixi’s si estem lluny. Vostè ha vist uns soldats reprimir a uns nens i jo he vist uns soldats slvar uns nes de l’ofegament”, en relació al caos que s’està vivint a Ceuta per l’allau de marroquís que intenten creuar la frontera.

I el cert és que molts mitjans han publicat una noticia relacionada amb el rescat d’un nadó d’ofegar-se al mig del mar per part d’un soldat, un acte heroic que la premsa ha utilitzat per tapar el que està passant realment: l’exèrcit espanyol atonyina tots els migrants per tal de retornar-los al seu país sense cap mena de mirament. Així ho demostra un vídeo que també corre per la xarxa, que mostra membres de l’exèrcit colpejant les persones de l’espigó de Ceuta, i que molts usuaris han mostrat a Iceta després de les seves declaracions.