Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

[Vídeo] El canal Octuvre explica com funcionen “els reductes espanyolistes” del Col·legi d’Advocats

|

- Publicitat -

La plataforma “Octuvre” que duen a terme Albano Dante Fachín i la Marta Sibina, ha compartit un vídeo en el marc de l’escàndol que suposa, per part del Col·legi d’Advocats, convidar al fiscal d’extrema dreta Javier Zaragoza, perquè faci una conferència. Uns fets en els quals molts juristes s’hi han mostrat en contra. En aquest sentit, el vídeo treu els draps bruts del Col·legi d’Advocats i del mateix fiscal, per tal d’arribar a la conclusió que, els favorables a convidar-lo eren advocats unionistes, que són justament els que van crear una comissió per fer front a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. També havien demanat que s’apliqués la “llei mordaça amb màxim rigor” davant de les protestes independentistes.

Tampoc hi surt ben posicionada l’actual degana de la institució, Eugènia Gay, que va ser qui fa un any va fer callar el president del Parlament, Roger Torrent, per dir que hi havia presos políticsi exiliats, i que va sonar com a possible nova ministra de Justícia del Gobierno del PSOE. Amb tot, la plataforma evidencia, una vegada més, que les clavegueres estan escampades en totes les institucions, i que vetllaran per la unitat d’Espanya de totes totes.

Publicitat

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut