Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Comença la vaga de la comunitat educativa contra la sentència del 25% de castellà

|

- Publicitat -

La sentència de la justícia espanyola per afavorir unes poques famílies espanyolistes en contra de la immersió lingüística a Catalunya ha arribat al punt de posar els sindicats d’estudiants i tota la comunitat educativa en peu de guerra. En aquest sentit, aquest dimecres ha començat una vaga per protestar contra aquest atac repressiu de l’unionisme i els tribunals.

En un vídeo compartit a les xarxes socials, i amb el lema “La seva sentència, la nostra lluita”, el sindicat d’estudiants dels Països Catalans ha mostrat imatges de les primeres mobilitzacions en el marc d’aquesta vaga, anunciant que les facultats romandran tancades “per deixar clar que no acatarem una sentència que l’únic que vol és acabar amb la nostra llengua”.

Publicitat

Per la seva banda, la diputada de la CUP Laia Estrada ha piulat un dard directe al Govern de la Generalitat, al qual demana que no deixi sols els centres, i que garanteixi la immersió lingüística.

Et pot interessar  Bibliotecaris de Barcelona fan vaga per demanar més personal, millores laborals i mesures per garantir la conciliació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut