Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Clatellada d’un informatiu americà contra Sánchez i Trump per la seva incompetència davant el coronavirus

|

- Publicitat -

Només cal veure les xifres d’afectats i el ritme de creixement d’infectats per coronavirus a cada país per veure quins són els que ho han afrontat millor i quins pitjor. Espanya és el quart país amb més infectats ara mateix, i els mitjans estrangers se’n comencen a fer ressò ressaltant la incompetència de Sánchez i el Gobierno per gestionar l’emergència.

És el cas de la cadena americana, NTN24, que informa en castellà sobre l’actualitat informativa als Estats Units i arreu del món, on el seu presentador, Gustau Alegret, carrega contra Sánchez i Trump per no saber gestionar la situació. Del president dels Estats Units diu que va dir que el virus estava a punt de desaparèixer, i que dos dies més tard, va reconèixer tot el contrari, i per part de Sánchez, en remarca el seu “titubeig” davant de la situació. Alegret critica que el Gobierno va autoritzar, davant la crisi que ja patia Itàlia, un míting de Vox i la manifestació multitudinària del 8 de març, i que dues setmanes després, Espanya és el quart país amb més infectats.

Publicitat

Gustau Alegret havia estat corresponsal de la ràdio catalana, Rac 1, i de La Vanguardia, i actualment és el director informatiu d’aquesta cadena americana per hispanoparlants.

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut