Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

[Vídeo] Boye pregunta a Aznar per què porta mascareta durant la seva declaració telemàtica

L’impertinent expresident espanyol es dirigeix a Boye per aclarir si “és l’advocat de Puigdemont”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 24/03/2021

L’intent de l’expresident espanyol per passar desapercebut al judici per cas de la “caixa B” del Partit Popular no li ha sortit gaire bé. Després que per raons sanitàries, el tribunal permetés a Aznar i Rajoy declarar des de casa seva de manera telemàtica, aquest s’ha presentat a la declaració amb mascareta encara que estigués al despatx de casa seva sense ningú més que l’acompanyi.

En aquest sentit, l’advocat Gonzalo Boye li ha preguntat a què és degut aquest fet, a la qual cosa Aznar ha al·legat que ho fa “per respecte a les indicacions de les autoritats sanitàries”. No obstant, l’advocat li ha seguit buscant les pessigolles, preguntant-li on es trobava, si a casa seva o al seu despatx, fins al punt de començar a preguntar irònicament si les autoritats “recomanen portar mascareta dins el seu despatx encara que estigui sol”, fet que ha estat interromput pel jutge del cas demanant-li a Boye que “ho deixi estar”.

Abans d’aquesta trobada, Aznar també ha pecat d’impertinent, adreçant-se sense que ningú li donés la paraula a l’advocat, i aclarint si “és l’advocat de Puigdemont”.