Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

VÍDEO | Armengol transferirà les competències de costes als ajuntaments i consells insulars

La presidenta del Govern de les Illes Balears s'ha compromès a transferir la gestió de costes, que fins ara depenia de Madrid

|

- Publicitat -

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat aquest diumenge que la pròxima legislatura transferirà als ajuntaments i consells insulars de les Balears la gestió de les costes, segons informa el diari dBalears. “Per a nosaltres és molt important ordenar el nostre litoral”, ha assegurat.

El passat novembre les Illes Balears i Madrid van firmar el traspàs de la competència de Costes i Litoral, que l’1 de juliol assumirà el govern autonòmic, però la líder del PSOE-PSIB ha assegurat que el Govern ja treballa amb els consells insulars perquè ho gestionin “des de la proximitat”. Alhora, ha afirmat que volen que els ajuntaments puguin decidir sobre les seves platges.

Publicitat

Armengol ha recordat que els socialistes “sempre han defensat que les competències es gestionen millor des de la proximitat”. Per això, aposta per aquesta mesura descentralitzadora perquè ajuntaments i consells facin la tasca “que durant tant de temps hem reclamat al Govern d’Espanya“.

Et pot interessar  El Govern de les Illes Balears defensa la Filologia Catalana davant la decebedora proposta del Ministeri d'Universitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut