Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Alsina fa callar els brams del PP sobre la promoció internacional de Catalunya

|

- Publicitat -

La consellera Victòria Alsina respon una pregunta oral del PP, que de nou la tornen a atacar sense miraments, menyspreen la seva tasca i deslegitimen les seves accions.

En aquest cas, els populars han posat la lupa a les diferents promocions internacionals que es fan respecte a Catalunya, assegurant que no se’n treu cap mena de rendiment. Alsina per fer palès que sí que s’està traient benefici, ho exemplifica amb tres exemples, que evidentment han deixat als populistes sense paraules.

Publicitat

La consellera manifesta que les dades mostren que per cada euro que el Govern dedica a fer aquesta captació, promoció d’inversions i inversions internacionals hi ha un retorn de 166 euros: “Això si coneix alguna inversió li demostrarà que és una magnífica inversió en tots els casos”.

Seguidament, assegura que darrere de tots els viatges hi ha un “projectes que tenen continuïtat i es transformen en polítiques públiques”. Així doncs, exposa els tres exemples assegurant que n’hi podrien haver molts més: Mont-real, col·laboració entre pors, Brussel·les, protecció de dades i treball de transparència; Itàlia amb qui s’està treballant en l’àmbit governamental.

Finalment, culmina amb una pregunta retòrica: “Ara, m’agradaria que m’expliqués: quina és la seva funció al Parlament?” i afegeix: “La seva pregunta consolida més acció interior i deixa en evidència quines són les nostres tasques i creixem contínuament”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut