Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Albert Donaire deixa en evidència Jéssica Albiach: “Que tastin una mica la seva pròpia medicina”

|

- Publicitat -

El Mosso d’Esquadra independentista al qual la premsa espanyolista ha criminalitzat per mostrar públicament la seva ideologia, Albert Donaire, ha respost a les declaracions victimistes dels comuns que destaquen “la manipulació dels mitjans de comunicació”.

Jéssica Albiach, presidenta d’En Comú Podem, va lamentar que els mitjans tergiversessin les declaracions del ministre de Consum del Gobierno, Alberto Garzón. En concret, Garzón va rebre crítiques per les declaracions en contra de la indústria de producció de carn i de les granges que produeixen massivament a The Guardian. Alguns mitjans i polítics van aprofitar per donar a entendre que Garzón s’havia oposat completament al consum de carn, fins i tot des del mateix executiu.

Publicitat

De fet, és fàcil recordar les paraules del president del Gobierno que desautoritzava Garzón dient que “un bon bistec al punt és imbatible”, en unes afirmacions que no van brillar per establir l’impacte mediambiental com a prioritat.

Val a dir, que Garzón va ser criticat per dir que els animals d’aquestes granges de producció massiva estven “maltractats”. Es pot afirmar que les declaracions del ministre de Consum almenys parcialment, són certes. És a dir, qualsevol persona una mica crítica entendrà que tots els animals sacrificats per a consum de carn no enfilen el camí cap a l’escorxador ballant una conga precisament.

Aquestes afirmacions, però, van aixecar polseguera, ja que la indústria va veure com un atac les afirmacions del ministre de Consum. Donaire ha destacat que els comuns s’han posat les mans al cap per aquestes tergiversacions de la premsa espanyolista en les notícies que posen cullerada contra Garzón, però que, en canvi, no mencionen res quan es produeixen en contra del mosso.

En altres paraules, que volen que l’opinió pública s’indigni per manipulacions que van a la contra dels comuns, això no obstant, no les denuncien quan van a favor seu. A més, Donaire ha acusat els comuns “d’hipòcrites”, ja que ha ressaltat que el van tractar “amb tírria especial” per anar a les llistes de Junts i ha acusat Albiach d’haver dirigit una campanya d’assenyalament a la seva contra. Per tant, d’haver manipulat per treure’n rèdit polític i ser part d’aquesta desinformació.

Et pot interessar  Albiach denuncia els "incompliments" d'Aragonès en la rehabilitació d'habitatges: "No ha posat un sol euro"

També ha lamentat la postura dels comuns que critica que s’usin paraules com “botiflers”, en l’article censurat al diari Ara de Marq Martí, i que alhora no tinguin cap problema per aconseguir l’alcaldia de Barcelona acceptant els vots de Manuel Valls. O sigui, un líder polític, que segons Donaire, “expulsava gitanos de França”.

Donaire ha acabat amb una frase clara: “Es troben amb el merder d’en Garzón i les seves declaracions. I ara ens hem de posar tots les mans al cap perquè manipula la premsa. Doncs, au que tastin una mica de la seva pròpia medicina” ha reblat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut