Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

[Vídeo] Albert Donaire anuncia que es presenta a les primàries de Demòcrates

|

- Publicitat -

El mosso independentista, Albert Donaire, ja va anunciar el passat 5 de novembre que deixava el secretariat nacional de l’ANC per presentar-se a les eleccions amb Demòcrates. Aquest dimarts ha argumentat els motius pels quals aposta pel partit de Demòcrates en lloc d’un dels principals partits independentistes que actualment governen la Generalitat de Catalunya. “És l’únic partit que no ha canviat la seva manera de veure les coses des del 2017; l’únic que segueix defensant que el 2017 vam votar i vam guanyar, i és l’únic que defensa desacomplexadament la unilateralitat com a via de solució per la independència de Catalunya”, ha informat a través d’un vídeo compartit a les xarxes socials.

Donaire també assegura que la seva etapa com a activista li ha servit per veure que “hi ha processos que s’acaben. Si vols canviar les coses, has de fer el pas”, i ha criticat durament a la policia catalana, sotmesa a l’estat espanyol: “ha de canviar. No només en el model policial. No pot ser que la policia de Catalunya mostri imatges com les que mostra cada manifestació independentista amb càrregues que tots percebem com a indiscriminades”.

Publicitat

Amb tot, Donaire avança que es presenta amb Demòcrates “amb la voluntat d’encapçalar el projecte a les comarques gironines”.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut