Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

[Vídeo] Així ha culminat l’última etapa de la ‘Travessa per la Llibertat’ de Jordi Turull

El conseller ha estat rebut a Arnes amb l’himne d'”Els Segadors”: “Ho tornarem a fer i millor”

Avatar
Agències 24/07/2021
Pla obert de l’exconseller de Presidència, Jordi Turull, a l'arribada a la plaça Major d’Arnes en l’última etapa de la ‘Travessa per la Llibertat’, rodejat de persones que l’han acompanyat durant la ruta. Imatge del 24 de juliol del 2021 (Horitzontal).

El conseller legítim, Jordi Turull, ha culminat aquest dissabte la ‘Travessa per la Llibertat’ a Arnes. Va iniciar la marxa el 10 de juliol a Portbou (Alt Empordà) i ha recorregut a peu més de 360 quilòmetres travessant Catalunya en quinze etapes. “Hem sortit de la presó i no hem demanat perdó, ni renegat de les nostres idees, ni per descomptat, hem dit que no ho tornaríem a fer i ha estat gràcies a vosaltres, perquè hi sou, ho tornarem a fer i millor”, ha assegurat Turull en l’acte organitzat a la plaça major d’Arnes, davant de mig miler de persones. Jordi Sánchez també ha acompanyat a Turull en últim tram i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, així com altres autoritats que l’han rebut a l’entrada del municipi.

A banda, l’exconseller també ha criticat l’execució de les tres multes que la Junta Electoral Central ha imposat al president inhabilitat Quim Torra, per penjar llaços grocs i pancartes per la llibertat dels presos durant les eleccions del 2019, i ho ha qualificat d’una “nova vergonya”.