Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

[Vídeo] Així ha culminat l’última etapa de la ‘Travessa per la Llibertat’ de Jordi Turull

|

- Publicitat -

El conseller legítim, Jordi Turull, ha culminat aquest dissabte la ‘Travessa per la Llibertat’ a Arnes. Va iniciar la marxa el 10 de juliol a Portbou (Alt Empordà) i ha recorregut a peu més de 360 quilòmetres travessant Catalunya en quinze etapes. “Hem sortit de la presó i no hem demanat perdó, ni renegat de les nostres idees, ni per descomptat, hem dit que no ho tornaríem a fer i ha estat gràcies a vosaltres, perquè hi sou, ho tornarem a fer i millor”, ha assegurat Turull en l’acte organitzat a la plaça major d’Arnes, davant de mig miler de persones. Jordi Sánchez també ha acompanyat a Turull en últim tram i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, així com altres autoritats que l’han rebut a l’entrada del municipi.

A banda, l’exconseller també ha criticat l’execució de les tres multes que la Junta Electoral Central ha imposat al president inhabilitat Quim Torra, per penjar llaços grocs i pancartes per la llibertat dels presos durant les eleccions del 2019, i ho ha qualificat d’una “nova vergonya”.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut