Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Així ha arribat Oriol Junqueras a Sant Vicenç dels Horts

|

- Publicitat -

Un centenar de veïns de Sant Vicenç dels Horts han donat la benvinguda al president d’ERC, Oriol Junqueras, dues hores després de sortir de la presó de Lledoners. El líder republicà ha estat rebut per un passadís fet per coneguts i familiars abans de saludar la gent que s’ha concentrat davant l’Ajuntament i abraçar-se amb el seu pare Artur i l’exalcaldessa del municipi, Maite Aymerich. Junqueras ha tornat a agrair el suport rebut i s’ha compromès a “reconstruir complicitats” i seguir treballant pel futur de Catalunya. En declaracions als mitjans, el pare de Junqueras ha comparat el seu perdó amb l’1-O i ha dit que per a la família “és una victòria”. “La taca és que aquest privilegi no arribi els represalitats i exiliats”, ha afegit.

L’acte de benvinguda ha estat organitzat a última hora per veïns del municipi i membres de la plataforma Free Junqueras. Entre les persones de fora de Sant Vicenç que s’han acostat a fer costat a Oriol Junqueras hi havia el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que hi ha assistit a títol personal.

Publicitat

 

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut