Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

Victòria judicial de Donaire que deixa en evidència els seus assetjadors feixistes dels Mossos

El mosso independentista celebra la decisió judicial: “Una plantofada a les accions de l’excaporal que m’assetja i els “Mozos por la constitución”

Redacció 11/01/2022
Albert Donaire, en una imatge d'arxiu.

El feixisme instaurat dins el cos de Mossos d’Esquadra torna a quedar-se amb un pam de nas. Albert Donaire, el mosso independentista castigat i perseguit per companys del cos, suma una nova victòria judicial. Tal com ha avançat El Món aquest dimarts, el jutjat número 8 de Barcelona ha anul·lat la sanció de Donaire, i ha considerat que va ser “un atac a la llibertat d’expressió del policia”, que tan sols va piular dos comunicats de Mossos per la Democràcia.

La magistrada Montse Raga també assegura que la difusió d’aquests comunicats “no van perjudicar l’actuació professional” de Donaire com a agent de Mossos, i esbronca els seus perseguidors per interferir en “l’esfera personal i privada” de Donaire.

Es tracta, doncs, d’una nova victòria independentista als tribunals davant la persecució del feixisme. El mateix Albert Donaire ha celebrat la decisió a Twitter, destacant la cleca de la seva principal denunciant feixista i excap dels Mossos Imma Alcolea: Una plantofada a les accions de l’excaporal que m’assetja i els “Mozos por la constitución“.