Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Victòria judicial de Donaire que deixa en evidència els seus assetjadors feixistes dels Mossos

|

- Publicitat -

El feixisme instaurat dins el cos de Mossos d’Esquadra torna a quedar-se amb un pam de nas. Albert Donaire, el mosso independentista castigat i perseguit per companys del cos, suma una nova victòria judicial. Tal com ha avançat El Món aquest dimarts, el jutjat número 8 de Barcelona ha anul·lat la sanció de Donaire, i ha considerat que va ser “un atac a la llibertat d’expressió del policia”, que tan sols va piular dos comunicats de Mossos per la Democràcia.

La magistrada Montse Raga també assegura que la difusió d’aquests comunicats “no van perjudicar l’actuació professional” de Donaire com a agent de Mossos, i esbronca els seus perseguidors per interferir en “l’esfera personal i privada” de Donaire.

Publicitat

Es tracta, doncs, d’una nova victòria independentista als tribunals davant la persecució del feixisme. El mateix Albert Donaire ha celebrat la decisió a Twitter, destacant la cleca de la seva principal denunciant feixista i excap dels Mossos Imma Alcolea: Una plantofada a les accions de l’excaporal que m’assetja i els “Mozos por la constitución“.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut