Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Valtònyc fa caure la cara de vergonya a I’exvicepresident Iglesias

|

- Publicitat -

El raper mallorquí represaliat, Josep Valtònyc, ha comentat el fet que el Tribunal Constitucional belga hagi exclòs el delicte d’injúries a la corona del codi penal. En efecte, aquest fet suposa que Valtònyc no hauria de poder ser extradit, atès que el delicte pel qual l’estat espanyol el busca, no pot ser penat amb presó al país seu del Parlament Europeu.

En altres paraules, el Constitucional belga ha considerat que aquest delicte atemptava contra el dret a la llibertat d’expressió i ha modificat el codi penal, arran del cas del raper mallorquí.

Publicitat

Valtònyc, amb el seu estil personal sense pèls a la llengua, li ha comentat a l’exvicepresident Pablo Iglesias, que “gràcies al tema que vaig fer pel teu programa a Telemadrid, avui el món és una mica més just i ningú podrà anar a presó per insultar el Rei”.

El raper les hi tenia guardades a Iglesias, se suposa que pel silenci del polític, a la piulada li ha etzibat una clatellada que ha ressonat per tota la plataforma de l’ocellet blau. “Res, que pensava que com a republicà i internacionalista que t’interessaria. Una abraçada” ha reblat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut