Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Una vintena d’estudiants es confinen a la universitat de Girona per evitar una altra detenció

Protegir una independentista i evitar que se l’emporti la Policia Nacional. Aquest és l’objectiu de la ‘Caputxinada de la Universitat de Girona’, organitzada per SEPC Nacional i La Forja, on […]

Redacció 17/01/2019

Protegir una independentista i evitar que se l’emporti la Policia Nacional. Aquest és l’objectiu de la ‘Caputxinada de la Universitat de Girona’, organitzada per SEPC Nacional i La Forja, on una vintenta de persones s’han confinat a la Facultat de Lletres i Turisme i hi han fet nit per evitar que s’emportin una estudiant, atès que, sense ordre judicial, la policia no hi pot entrar.

Cirera, la portaveu de la Caputxinada, ha assegurat aquest dijous que tenen permís del Rectorat però que, després de l’assemblea d’aquest matí, tornaran a negociar quant temps hi poden estar.

Les formacions s’han organitzat després de la jornada de repressió d’aquest dimecres, on va haver-hi fins a 16 detencions, entre ells els alcaldes de la CUP i membres del CDR. Després de les concentracions a Girona, la marxa es va dirigir fins a la universitat per donar suport als estudiants.