Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Una diputada de Vox desafia la llei: S’empadrona a casa d’un dirigent del partit per ser candidata

|

- Publicitat -

Macarena Olona crea polèmica en campanya. Segons ha informat la Cadena SER, la candidata de Vox a la Junta d’Andalusia a les eleccions del pròxim 19 de juny, s’empadrona a Salobreña (Granada) per poder ser candidata en les eleccions autonòmiques. Una jugada que implica buits legals.

Olona és diputada de la formació ultradretana per Granada, terra a la qual no té cap arrelament. La principal diferència és que al per al Congreso no és necessari estar empadronat al territori, però representaries, però, sí que és condició imprescindible per a ser candidata autonòmica.

Publicitat

Segons ha informat la SER, la diputada no és propietària de la casa on va declarar residir ni ha signat cap contracte. El propietari és Manuel Martín Montero, president de Vox a Granada i regidor del municipi.

En declaracions a Ser, Martín Montero s’ha intentat justificar: “Ens uneix una bona amistat” i explica que tot i compartir pis, no és l’habitatge habitual d’Olona: “No puc dir que ella sigui aquí regularment perquè estaria mentint”, conclou deixant-se amb evidència.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut