Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un waterpolista del Club Natació Molins de Rei denuncia insults homòfobs d’un rival de la Unió Esportiva d’Horta

|

- Publicitat -

El waterpolista del Club Natació Molins de Rei Àlex Royo ha denunciat aquest dissabte haver rebut insults homòfobs per part d’un rival de la Unió Esportiva d’Horta, Roger Brias. Segons ha relatat, Brias l’hauria insultat durant un partit “amb l’àrbitre a escassos metres”.

“La seva resposta ha sigut que callés i deixés de protestar”, ha lamentat Royo, que també ha dit que en acabar el partit ha demanat a l’equip d’àrbitres que recollís l’incident a l’acta del partit i que li han contestat que l’expulsarien si no marxava d’allà. Per això, ha demanat a la Federació Espanyola de Natació que prengui mesures. L’Observatori Contra l’Homofòbia s’ha posat a disposició de l’afectat i ha comunicat els fets al Departament d’Interior.

Publicitat

Royo ha fet una piulada a Twitter en la qual ha explicat com a succeït l’agressió. El waterpolista ha lamentat que s’ha sentit molt sol, precisament perquè la taula no ha volgut deixar constància en l’acta de l’atac homòfob que el seu rival li havia dirigit a escassos metres de l’àrbitre.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut