Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Un diputat de Vox menteix a la xarxa amb una fotografia d’unes embarcacions de pesca assegurant que són immigrants del Nord d’Àfrica

|

- Publicitat -

El racisme de Vox segueix sense trobar el seu límit, fins al punt que es dediquen a mentir pels seus interessos a la xarxa. Aquest cop, El Plural informa d’un diputat del partit d’extrema dreta al Congrés, Luis Gestoso, que ha publicat una fotografia d’una platja on es veuen centenars d’embarcacions a la sorra, i ha acompanyat la publicació amb el missatge “Norte de ÁfricaAhí lo dejo“, fent una al·lusió clara a la “preocupant” situació d’Espanya amb la immigració, i que Vox lluita aferrissadament per tancar les fronteres a tots aquells que fugen de països completament desiguals i de pobresa extrema buscant noves oportunitats.

Publicitat

Res més lluny de la realitat: L’autor de la imatge ha explicat que, efectivament la fotografia està presa al Nord d’Àfrica, però no es tractava ni de bon tros de “pasteres”, sinó de centenars de “lluminoses i acolorides piragües” que s’utilitzen per a la pesca artesanat a Mauritània. El diputat de Vox ha acabat retirant la publicació de Twitter després de fer el ridícul i de les denúncies per part de molts usuaris. De fet, un altre tuitaire ha compartit el tuit eliminat perquè el pugui veure tothom, i ha titllat el diputat de “feixista”.

Et pot interessar  Ignacio Garriga, investigat pel Parlament davant les sospites que va infringir el codi de conducta
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió