Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un camió recorrerà Madrid mostrant vídeos de Sánchez quan criticava l’independentisme

|

- Publicitat -

L’Associació per la Tolerància posarà en marxa aquest divendres una campanya de crítica al candidat socialista a la investidura del Govern, Pedro Sánchez, on mostrarà vídeos amb declaracions antigues del líder del PSOE on criticava l’independentisme català i assegurava que mai pactaria amb EH Bildu.

En concret, mobilitzarà un camió publicitari amb una pantalla gegant on s’emetran imatges i declaracions del màxim responsable del PSOE negant “qualsevol possibilitat de pacte per aconseguir la Presidència amb els partits populistes d’extrema esquerra i secessionistes”.

Publicitat

En un comunicat, l’associació ha explicat que el camió circularà per Madrid i farà parada a la Plaça Colón entre les 16 i les 18 hores. El vídeo que es projectarà, titulat “Sánchez, mentides i cintes de vídeo” i disponible ja a la pàgina web de l’Associació per la Tolerància, recull intervencions del president del Govern en funcions en programes de televisió i mítings on criticava les forces catalanes independentistes i negava qualsevol pacte amb aquestes formacions.

L’objectiu, com l’intent fallit d’Inés Arrimadas, és dirigir-se als barons del PSOE que “no estiguin d’acord amb la deriva irracional del seu líder” i , d’aquesta manera, “sensibilitzar-los i animar-los a fer que alcin la veu abans que sigui massa tard”.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut