Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Un altre exalcalde del PSC ingressa a presó

|

- Publicitat -

Després de la notícia que es va saber ahir, que l’exalcalde socialista de Sabadell, Manuel Bustos, haurà d’ingressar a presó, sembla que hi ha hagut un gir imprevist en els esdeveniments i que la setmana se’ls ha girat una mica als socialistes.

Pel que a exbatlles socialistes que hauran d’ingressar a presó, plou sobre mullat, ja que Àlex Pastor, exalcalde de Badalona, també va acceptar una pena de 8 mesos de presó per conduir sota els efectes de l’alcohol i per haver queixalat un mosso.

Publicitat

En aquest cas, l’exalcalde del PSC de Santa Coloma de Gramenet condemnat per l’anomenat cas Pretòria, ha ingressat voluntàriament a presó segons ha avançat ‘El diario.es’ i han confirmat fonts de Justícia a l’ACN.

Bartomeu Muñoz va entrar a Quatre Camins diumenge segons han recalcat les mateixes fonts. Muñoz va ser condemnat per l’Audiència Nacional a cinc anys i vuit mesos de presó i a pagar una multa de 5,4 milions d’euros per delictes de corrupció.

La trama de corrupció urbanística orquestrada per excàrrecs socialistes i convergents a canvi de comissions es va conèixer ara fa 12 anys. Al costat de Muñoz, també es va condemnar l’exdiputat del PSC Luis Andrés García, ‘Luigi’, i els exconvergents Lluís Prenafeta i Macià Alavedra.

Muñoz és el primer dels condemnats que ingressa a presó. Prenafeta i Alavedra van arribar a un pacte amb la Fiscalia pel que el ministeri rebaixava la pena sol·licitada, de tal manera que no hi havia d’ingressar. Pel que fa a ‘Luigi’, presumpte cervell de la trama, el seu ingrés a presó es troba suspès.

Et pot interessar  El PSC, espantat pel retorn de Puigdemont, li treu ferro assegurant que "la societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut