Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ucraïna exigeix l’alto el foc immediat en la segona taula de converses per abordar la guerra

|

- Publicitat -

Dues delegacions d’Ucraïna I Rússia han iniciat la segona taula de converses per abordat el conflicte armat. Ho ha confirmat a través de les xarxes Mykhailo Podolyak, assessor del president ucraïnès Volodímir Zelesnki, amb una fotografía penjada a Twitter on apareixen asseguts el voltant d’una taula els representants de les dues parts. Tal com ha fet públic el mateix Podolyak, entre els objectius de la delegació ucraïnesa hi ha l’alto al foc immediat, un armistici, i la creació de corredors humanitaris per a l’evacuació de civils dels pobles i ciutats bombardejats.

Segons el diari local The Kyiv Independent, la reunió s’estaria celebrant en un punt de Bielorússia proper a la frontera amb Polònia. Després d’anunciar ahir que la trobada quedava ajornada, el matí d’aquest dijous, Mykhailo Podolyak, ha confirmat també a través de les xarxes que les dues delegacions abordarien avui la segona taula de converses.

Publicitat

Podolyak, assessor del president ucrainès, Volodímir Zelenski, ha penjat el matí d’aquest dijous al seu perfil de Twitter una fotografia a l’interior d’un helicòpter amb el membre de la delegació del país David Arakhamia i el missatge: “De camí a les negociacions amb la Federació Russa. Ja als helicòpters…”.

FOTOS

La taula de negociació, llesta per acollir la segona trobada entre Ucraïna i Rússia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut