Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

TV3 torna a convidar l’unionisme més radical al programa “Faqs”

|

- Publicitat -

El programa “Preguntes Freqüents” insisteix a donar veu a personatges que odien Catalunya. És el cas d’Anna Grau, la polèmica periodista que recentment ha estat anunciada com a número 2 a les llistes de Ciudadanos per les eleccions del 14-F, i que aquest dissabte ha tingut una estona per intentar argumentar les seves barbaritats en directe per televisió.

Grau es mostra convençuda que la llibertat de premsa està “amenaçada a Catalunya”, i mentre s’esplaiava sense pràcticament cap interrupció de la presentadora, anava crispant més la periodista Pilar Rahola, present també al programa, posant-la d’exemple: “Si tu no estàs d’acord amb el que pensa la Pilar Rahola, ja has begut oli”, ha dit. Tot per acabar justificant la seva entrada a la política amb el partit taronja: “Ciudadanos és la víctima. És un dels partits més vilipendiats”.

Publicitat

I per descomptat, no ha faltat el missatge clar cap al judici del procés: “La millor manera de no judicialitzar un problema o un conflicte polític és no incomplir les lleis”. Tot plegat, en una carta de presentació d’una probable diputada electa que promet fer molt soroll al Parlament de Catalunya.

Et pot interessar  Cs continua desinflant-se: Anna Grau tanca la seva etapa com a diputada i no es presentarà el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut