Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

TV3 estrena una minisèrie documental que tracta els atemptats de Barcelona i Cambrils

|

- Publicitat -

La setmana vinent, TV3 estrenarà la minisèrie que tracta sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 2017 sota el títol ‘3 dies d’agost’.

Es tracta d’un audiovisual que surt a la llum cinc anys després dels fets i analitza com 5 anys després han hagut de canviar les coses dels fets ocorreguts els dies 16, 17 i 18 d’agost del 2017.

Publicitat

La producció reconstrueix els atemptats i incorpora les últimes informacions que s’han sabut de la trama terrorista després de les revelacions del sumari i de la sentència del judici, amb entrevistes a protagonistes i experts.

La minisèrie consta de tres capítols de 25 minuts de durada, cadascun dedicat respectivament als fets que van passar els dies 16, 17 i 18 d’agost del 2017. Els episodis s’emetran, també consecutivament, els dies 16, 17 i 18 d’aquest mes d’agost. ‘3 dies d’agost és una producció de TV3 dirigida per Montse Tió, realitzada per Pere López i produïda per Montse Rovira.

Entre els entrevistats, a banda d’analistes, advocats i policies, destaca la primera entrevista que concedeix el jutge Félix Alonso Guevara, que va presidir el tribunal de l’Audiència Nacional que va jutjar els tres supervivents de la cèl·lula terrorista.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut