Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Turull reacciona a l’exagerada petició de la fiscalia per Borràs: “Tanta desproporció acredita la persecució política”

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha traslladat el seu suport a la presidenta del partit i del Parlament, Laura Borràs, per la qual la fiscalia ha demanat sis anys de presó i 21 d’inhabilitació. “La pitjor forma d’injustícia és la justícia simulada”, s’ha queixat Turull, en una piulada des del seu compte de Twitter. I ha manifestat que “tanta desproporció” en la petició de la fiscalia “acredita la persecució política”. “Tot el suport i al teu costat, MHP”, ha escrit.

La fiscalia ha demanat sis anys de presó, 21 anys d’inhabilitació per a càrrec públic i 144.000 euros de multa per a Borràs per un delicte continuat de prevaricació i un altre de falsedat en document públic amb l’agreujant de prevaler-se del seu caràcter públic. L’acusa d’haver adjudicar directament i de forma irregular a un amic seu informàtic 18 contractes menors quan ella dirigia la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per valor de més de 300.000 euros. En canvi, no l’acusa de malversació de fons públics perquè no veu provat que es pagués un sobrepreu pels treballs realitzats.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut