Dijous, 25 de febrer de 2021 - Edició 945
La República

Tremosa assegura que en pocs mesos la reactivació econòmica dels comerços “serà espectacular”

El conseller lamenta que algunes forces polítiques hagin “frivolitzat” sobre alguns actius com el turisme, el comerç o les fàbriques de cotxes

Redacció
Redacció 26/01/2021

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, ha sostingut aquest dimarts, dirigint-se al comerç (una part d’aquest tancat per les restriccions), que per poc que funcionin les vacunes del coronavirus, “en pocs mesos la reactivació econòmica serà espectacular”.

Ho ha dit durant la presentació de la Cátedra de Retail de l’UPF School of Management a Barcelona, impulsada juntament amb la Generalitat, Foment de Treball i Pimec, en un acte en el qual han participat els seus presidents: Josep Sánchez Llibre i Josep González, respectivament.

També han intervingut el director de la cátedra, Josep-Francesc Valls; el degà de l’UPF-BSM, Oriol Amat, i el director general de la UPF-BSM, José Manuel Martínez.

El Comerç, sector tractor

Tremosa ha lamentat que, segons ell, alguna força política hagi “frivolitzat” sobre el turisme, les fàbriques de cotxes, el MWC i el comerç, ja que, segons ell, la pandèmia ha mostrat com és Barcelona sense molts d’aquests actius. “Tant de bo que aquesta experiència ens vacuni perquè futurs governs, a Madrid i Barcelona, i a tot arreu, posin en valor aquest component de sector tractor que és el turisme, el comerç i la restauració, que estan patint com ningú la crisi econòmica”, ha afegit.