Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Torra i JxCat omplen la xarxa de suports a Laura Borràs davant el seu suplicatori

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha manifestat el seu suport aquest dijous a la portaveu de JxCat al Congreso, Laura Borràs, a l’espera que aquest dijous voti el seu suplicatori al ple del Congrés, i ha avisat que “cap independentista tindrà un judici just a Espanya”.

“No és només la història, és ahir, és avui i serà demà: cap independentista tindrà mai un judici just a Espanya. Entre altres motius, per això som independentistes, per l’anhel d’una societat justa i respectuosa amb els drets fonamentals”, ha assegurat en un missatge al seu compte de Twitter.

Publicitat

També ha expressat el seu suport a Borràs el conseller Puigneró, que ha acusat ERC, CUP i Bildu d’inhibir-se en aquesta causa al no participar aquest dijous en la votació que, amb tota probabilitat, donarà llum verda al suplicatori per investigar Borràs.

“És trist veure alguns independentistes inhibir-se davant la (in)justícia espanyola en el cas de la persecució política a Laura Borràs. No tot s’hi val en política”, ha apuntat en un missatge al seu compte de Twitter.

Per la seva banda, els presos polítics Jordi Turull i Josep Rull, també a través dels seus respectius comptes de Twitter, han enviat missatges d’ànims a Borràs.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut