Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Torra i JxCat omplen la xarxa de suports a Laura Borràs davant el seu suplicatori

El president de la Generalitat ha tornat a avisar que “cap independentista tindrà un judici just a Espanya”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/06/2020
Pla mitjà del president Quim Torra, la diputada Laura Borràs i el vicepresident del Parlament Josep Costa durant la reunió de JxCat a Brussel·les, el 9 de desembre del 2019. (Horitzontal)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha manifestat el seu suport aquest dijous a la portaveu de JxCat al Congreso, Laura Borràs, a l’espera que aquest dijous voti el seu suplicatori al ple del Congrés, i ha avisat que “cap independentista tindrà un judici just a Espanya”.

“No és només la història, és ahir, és avui i serà demà: cap independentista tindrà mai un judici just a Espanya. Entre altres motius, per això som independentistes, per l’anhel d’una societat justa i respectuosa amb els drets fonamentals”, ha assegurat en un missatge al seu compte de Twitter.

També ha expressat el seu suport a Borràs el conseller Puigneró, que ha acusat ERC, CUP i Bildu d’inhibir-se en aquesta causa al no participar aquest dijous en la votació que, amb tota probabilitat, donarà llum verda al suplicatori per investigar Borràs.

“És trist veure alguns independentistes inhibir-se davant la (in)justícia espanyola en el cas de la persecució política a Laura Borràs. No tot s’hi val en política”, ha apuntat en un missatge al seu compte de Twitter.

Per la seva banda, els presos polítics Jordi Turull i Josep Rull, també a través dels seus respectius comptes de Twitter, han enviat missatges d’ànims a Borràs.

Relacionats