Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Torra, des d’Estrasburg: “És un dia d’alegria, però també de reivindicació. Exigim la llibertat de Junqueras”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat ha viatjat a Estrasburg per donar suport a Puigdemont i Comín durant la seva entrada oficial al Parlament europeu com a eurodiputats legítims.

Torra ha declarat que “valia la pena ser aquí perquè el més important és respectar la voluntat popular”. Ha celebrat que dos eurodiputats catalans entrin avui al Parlament Europeu, i ha reclamat la retirada de les euroordres que encara pesen sobre ells. També ha reivindicat la llibertat de Junqueras, que finalment no ha pogut viatjar fins a Estrasburg per culpa del Tribunal Suprem: “És un dia d’alegria, però també de reivindicació, per posar de manifest que no hi som tots. Exigim la llibertat de Junqueras, que sàpiga que som al seu costat i farem tot el que calgui perquè ell pugui ser també aquí”.

Publicitat

Per acabar, també ha dedicat unes paraules al govern espanyol, a qui emplaça a fer que “paraules com ‘diàleg’ o ‘desjudicialització‘ s’omplin de contingut, perquè si no, estem falsejant el que realment significa. Que sigui un diàleg seriós”

 

Et pot interessar  Puigdemont, sobre el posicionament de l’advocat del TJUE: "Si s'acaba confirmant, algú haurà d'explicar l'ús partidista del Parlament Europeu"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut