Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Torra demana poder replicar un article de la directora del diari ARA que el culpa del Govern en funcions actual

L’article assegura que el president inhabilitat es va “immolar per un gest efímer”

Redacció
Redacció 09/05/2021
L'expresident Quim Torra, a la sala de convidats per la constitució del nou Parlament, el 12 de març de 2021 (Horitzontal)

La deriva del diari ARA ha arribat al punt de qüestionar el president inhabilitat, Quim Torra, quan va decidir mantenir la pancarta que demanava la llibertat dels presos polítics.

En un article de la mateixa directora del diari, Esther Vera, assegura que actualment “Catalunya té un govern en funcions tant per la parcialitat de la justícia espanyola com per l’opció del president Torra d’immolar-se per un gest efímer”, donant part de culpa al president inhabilitat pel sistema judicial espanyol per haver arribat fins al punt on es troba l’executiu català el dia d’avui.

En aquest sentit, Quim Torra s’ha dirigit públicament a Esther Vera a través de Twitter, i li ha demanat “tenir l’oportunitat de poder replicar-vos al vostre diari”, a la qual cosa ha rebut resposta de la directora, que li recorda que fa tres setmanes es va publicar una llarga entrevista amb ell. La xarxa ha reaccionat a aquesta conversa criticant el nivell periodístic actual del diari ARA.