Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Torra critica sense embuts el Gobierno: “Tard i malament, com sempre”

|

- Publicitat -

El president injustament inhabilitat, Quim Torra, ha comentat la notícia que l’executiu espanyol, passat festes, ha afirmat que regularà el preu dels tests d’antígens. Val a dir, que “el Gobierno més progressista de la història” notifica aquesta actuació justament després de les festes de Nadal, quan aquesta mesura té un efecte molt menor al que hauria tingut abans de les festes.

És a dir, un cop ja s’ha superat un dels moments en els quals hi ha hagut una major demanda, i també quan ja s’han celebrat els àpats familiars, i, per tant, ja hi ha hagut les situacions de risc el Gobierno afirma que regularà el preu. Torra, en una piulada breu ha valorat l’actuació dels de Sánchez i ho ha fet sense mostrar gaires simpaties amb l’executiu: “Tard i malament, com sempre”.

Publicitat

D’aquesta manera, deixa en evidència que s’ha actuat quan ja no hi ha tanta necessitat i el cost d’aquesta acció és molt menor. Per tant, que no es tracta tant d’una mesura per garantir l’accessibilitat a aquesta mesura preventiva, sinó una manera de protegir-se davant les crítiques per la situació desigual en el territori. Per exemple, perquè Madrid va distribuir-los gratuïtament, mentre a Catalunya s’havien de comprar a un cost que oscil·lava entre els 5 i 10 euros per test. En definitiva, sembla que sigui una estratègia de l’executiu espanyol per salvar els mobles a l’últim moment, més que una mesura per assegurar la igualtat i el dret a la salut.

Et pot interessar  Torra avisa que la candidatura "efectiva" de Puigdemont a la Presidència "dependrà de moltes coses"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut