Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Torra crida l’independentisme a preparar-se “per l’endemà”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat represaliat, Quim Torra, ha cridat aquest dimecres l’independentisme a superar el llindar del 50% dels vots en les properes eleccions catalanes i a preparar-se “per l’endemà”.

Així ho ha manifestat durant l’acte ‘1-O: el mandat continua vigent’ que JxCat ha celebrat a Cornellà del Terri (Girona) per celebrar els tres anys del referèndum, en el qual també han intervingut l’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont; el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll.

Publicitat

“En aquestes eleccions, aquest 50% que ha de tenir l’independentisme, ha de ser l’oportunitat que el poble català ens demana. I preparem-nos per l’endemà d’aquestes eleccions”, ha recalcat.

Després de defensar que el mandat de l’1-O segueix vigent, creu que les eleccions proporcionen als catalans una nova oportunitat per “guanyar de forma incontestable” a les urnes superant la meitat dels vots, i ha assenyalat l’estat com l’autèntic adversari dels independentistes.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut