Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Torra assegura que el brot de Lleida “els preocupa” però el gestionaran amb serenitat

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimarts que la situació del rebrot de coronavirus de la comarca del Segrià (Lleida) “els preocupa”, però assegura que el Govern el gestionarà amb serenitat.

Ho ha dit durant el seu torn de rèplica en el ple del Parlament específic sobre residències, en el qual els grups han criticat la gestió del seu Executiu de les residències durant la pandèmia del Covid-19.

Publicitat

“Algú pot realment pensar que nosaltres vivíem aquell moment com si no ens afectés personalment? És que penso que és important”, ha dit el president, visiblement molest amb les crítiques de l’oposició.

També els ha retret que l’acusessin de fer política independentista durant la gestió de la crisi, i en rèplica al diputat socialista Raúl Moreno ha resolt: “És que no l’hi accepto de cap de les maneres. Només hem tingut un objectiu, l’hi asseguro: salvar vides i preocupar-nos per la salut de tots els catalans”.

En aquest context, Torra ha assegurat que aquesta continuarà sent la seva preocupació amb el rebrot del Segrià: “En aquests moments el Govern de Catalunya no té una altra prioritat que aquesta, perquè tornarem a estar en una situació que ens preocupa, que l’estem gestionant amb tota la serenitat del món, però que són unes xifres que ens preocupen”.

“És important adonar-se que en aquelles hores de foscor, ens hi deixem la pell tots, vam donar la cara a cada moment”, ha acabat el president.

Et pot interessar  Catorze organitzacions i entitats lleidatanes signen un manifest per una cultura crítica i en català per Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut