Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Sor Lucia Caram posa a ratlla Colau

|

- Publicitat -

Sor Lucia Caram ha estat molt dura contra l’espai dels comuns, Podemos i, especialment, l’alcaldessa Colau en funcions. “Han decebut”, ha etzibat. “La lluita d’egos, els espais de poder”, així ha definit la situació Caram al programa de TV3 Tot es mou, i ha aprofitat per denunciar la problemàtica social de la pobresa i l’exclusió de bona part dels catalans. “Han utilitzat el nom dels pobres en va”, ha arremès, referint-se a la indignació del 15-M i la poca feina feta de després.

Sor Lucia ha explicat que es va trobar amb l’alcaldessa i li va retreure que “la qüestió de l’habitatge no ha sigut el que ha promès” mentre que ja va vaticinar que “aniria a l’oposició”. A més, la germana li va demanar que se’n recordés “dels més pobres” i “dialogués amb tothom”. En aquest sentit, Caram ha assegurat que els comuns tenen una actitud “sectària” perquè, segons la monja dominica, el partit es va omplir la boca de polítiques socials i un cop a l’Ajuntament ha girat l’esquena a moltes d’elles i no han parlat amb les altres forces.

Publicitat

Sor Lucia Caram posa a ratlla Colau from La República on Vimeo.

Et pot interessar  VIDEO | Octuvre denuncia la "batalla ideològica" que té lloc als museus catalans: "Ens hi juguem el futur de la nació catalana"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut