Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Sonor clatellot de Netflix que deixa per terra les excuses del Gobierno per no complir la quota lingüística

|

- Publicitat -

L’odi i la negativa d’Espanya cap a un procés d’expansió de la llengua catalana després de molts anys cada cop més arraconada queda en evidència dia rere dia. Després que el Gobierno no pari de posar bastons a les rodes per aplicar el 6% de la quota de creació de continguts en català a les plataformes internacionals, el mateix president de Netflix de la península Ibèrica ha deixat amb un pam de nas l’executiu.

En una entrevista al diari El País, Diego Ávalos afirma que no té cap problema en afegir el 6% de producció en català al seu catàleg, si al final s’acaba aprovant la proposta. El president de la plataforma d’streaming diu que Netflix respectarà qualsevol decisió que acabi prenent en Gobierno i assegura que Espanya és un dels estats on més contingut genera Netflix, mantenint intacte el seu compromís per no canviar res encara que haguessin de complir la quota. Assegura, per tant, que en cap cas provocaria una retirada d’inversions ni una marxa del país.

Publicitat

Ávalos remarca encara més la seva postura dient que estan pendents del text final, però que no tindrien problema en crear contingut en català, en basc o en gallec perquè els interessa el talent en qualsevol idioma.

 

Et pot interessar  [VÍDEO][MOLT GREU] La llengua catalana provoca una crisi política a Màlaga
Publicitat

Opinió

Minut a Minut