Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Sala-i-Martin destrossa Coscubiela per donar suport a la vacunació urgent de la policia espanyola

L’economista acusa l’exdiputat de formar part del “procediment habitual de Vox”:

Redacció
Redacció 29/04/2021
Joan Coscubiela i Xavier Sala-i-Martin (muntatge)

L’economista Xavier Sala-i-Martin ha esclatat aquest dijous contra l’exdiputat dels comuns Joan Coscubiela, el qual ha defensat la decisió imposada per la justícia espanyola de vacunar la policia nacional i la guàrdia civil prioritàriament, malgrat que encara quedin grups d’edat considerats de risc per vaccinar.

Coscubiela ha criticat el “procediment habitual” del Govern per dir que si es posen vacunes a la policia, milers de majors de 70 anys no podran posar-se-la, i titlla Sala-i-Martin i TV3 de fer-ne d’altaveu. En aquest sentit, l’economista li ha dit que entendre aquestes queixees “és molt senzill”, i carrega durament contra Coscubiela: “S’ha de ser molt gamarús per confondre una lliçó que s’ensenya a parvulari amb la inquisició!”

D’altra banda, ha ironitzat amb el “procediment” mencionat per l’exdiputat, afegint-lo dins del “procediment de Vox”, que consisteix a presentar una “mentida evident”, culpar-ne governs democràtics, i fer sortir els “bufons com Joan Coscubiela a assenyalar qui els critica”. De fet, la picabaralla a la xarxa ja va començar ahir pel mateix tema.