Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Romeva: “La fiscalia no té cap altra prioritat que reprimir”

|

- Publicitat -

El pres polític Raül Romeva, empresonat a Lledoners, ha afirmat que “la Fiscalia no té cap altra prioritat que reprimir”. Així s’ha expressat en un contacte amb la premsa davant la llibreria Ona aquest divendres al migdia, on ha signat llibres amb motiu de Sant Jordi tot aprofitant un dels permisos penitenciaris. Romeva ha constatat que, per la via del ministeri públic i la judicatura, “la solució a aquesta situació és impossible”. En aquest sentit,el conseller legítim d’Exteriors ha apel·lat a la política i al diàleg. El ministeri públic ha presentat aquest divendres a l’Audiència de Barcelona recursos contra els permisos penitenciaris concedits a Romeva, Oriol Junqueras i Jordi Turull aquests dies.

La fiscalia al·lega que ha passat poc temps de compliment de condemna, els presos no han reconegut els fets i no han realitzat cap programa específic de tractament.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut